Juuksed 65 cm

Minu nõbu on väga juuksed mängides väga innukas, sa võid lööb teda pooridega, ka kammida. Samal ajal on ta tõesti pühendunud, et kui ta tahab kõike ilusat vaadata, saab ta ühe rinnahoidja kuue korraga panna, pannes juuksed tarvikuid kõik kokku või pigistades neid. Talle meeldib tõesti koolitöö ja nende valmistamine. Tema ainus roll Princesses Joker oli ka originaalne ja nõudis täiuslikku soengut ja riideid. Alguses takistas mu ema paar punutud paela, mille külge on paigaldatud paelad. Hiljem ütles see ilus tüdruk ei, ei, ja ikka veel mitte kunagi. Ma vaatan interjöörides kenamaks ja nii algas. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja modelleerimist. Ta tundus ilus nagu tõeline printsess. Alles siis, kui ta aristokraatidega läheb, muutis ta meelt üsna kiiresti. Mitte tugineda viimasele, mis helilooja alguses etendusele on juba möödunud rohkem kui kaks tundi. Järsku ... muutis täielikult kontseptsiooni, samas kui tema stiilil läks see peaaegu "nieeee, ma tõesti ei taha, mida ma ei mäleta aristokraadid, mis on väga tõhus". Ta nõudis uut soengut, tema juuksed lõigati lahti kokaks. Kuna loomulikult, nagu ma varem kirjutasin, on meil nüüd juuste kujundamisel tunnetus, viimane läks täiesti sujuvalt. Tema ema minu ja järgmise poolelt tehti mõne hetke pärast.

Parimad juuksed tüdrukutele